domnesti primarDin cele 1.030 de racorduri prevăzute de realizat la sistemele de apă și canalizare, până în momentul de față s-au executat deja 750. Conform declarațiilor primarului Gabriel Zăvoianu, constructorul va continua munca până le 20 decembrie, urmând ca investiția să fie reluată în primăvara anului viitor.
”În plus față de racorduri, s-au făcut și extinderi ale celor două sisteme: 1000 de metri la rețeaua de canalizare pe Strada Spitalului și 900 de metri la rețeaua de apă - pe mai multe străduțe și ulițe. Ceea ce este foarte important de semnalat, este faptul că suntem mult avansați cu lucrarea față de termenul de finalizare, și asta e, evident, în beneficiul tuturor”, a declarat edilul șef.Rămânând în domeniul utilităților, s-au făcut pași importanți și în ceea ce privește societatea ce va gestiona rețelele de apă și canalizare. S-au realizat demersurile pentru obținerea personalități juridice a societății, urmând desemnarea unui director, pentru ca ulterior firma să-și intre în atribuții.

Finalul de an  a adus și asfalt pe Strada Aninoasa, modernizarea străzii Spiru Haret rămânând ca prioritate pentru primăvara anului viitor.

“Împreună de Crăciun”
Prin amabilitatea domnului Dan Țărlescu, un agent economic din zonă, cu ocazia serbărilor de Crăciun, preșcolarii și elevii claselor pregătitoare din Domnești vor primi câte un mic cadou. ”Este doar o mică bucurie pe care sperăm că le-o vom face copiilor, și îi mulțumim cu această ocazie lui ”Moș Crăciun”!”, spune primarul Gabriel Zăvoianu.
Tot în spiritul Sărbătorilor și al manifestării bunătății din care suntem îndemnați de tradiție să dăruim în această perioadă, Primăria, Casa de Cultură  Domnești  și Argeș TV organizează cea de-a doua ediție a spectacolului caritabil ”Împreună de Crăciun”. ”Pe 22 decembrie, de la ora 15.00, la Casa de Cultură va avea loc un spectacol cu intrare gratuită. Orice donație este binevenită, întreaga sumă fiind direcționată către Azilul de bătrâni și Centrul pentru copii cu dizabilități din zonă. Pe scenă vor urca Maria Loga, Marius Țugulescu, Aura Stoican, Dorina Mete, Daniela Toma, Luiza Gegiu și ansamblurile “Cununa Domneștiului” și „Rapsodia Domneștiului”. ”,  a anunțat edilul șef.

De sărbători să fim mai optimiști, să privim înainte cu încredere, întru noi împliniri! Sănătate, bucurii, prosperitate! Crăciun fericit! La mulţi ani!
Primăria și Consiliul Local Domnești
Primar, Gabriel Zăvoianu