81În limita resurselor financiare, administrația locală din Șuici încearcă să pună la punct infrastructura rutieră din comună. Concret, se pietruiesc tronsoanele afectate de precipitațiile anotimpului rece, pentru a asigura confortul traficului localnicilor.
”Cele mai afectate sunt zonele Ianculești, Rudeni și Valea Calului. Deja am pus piatră pe tronsoanele primelor două sate menționate și urmează să intervenim în Valea Calului. În total, cred că vom repara 30 de km de drumuri în acest an. Important este că avem utilaje proprii - buldoexcavator și tractor, și ne putem gospodări cu bani mai puțini”, spune primarul Constantin Iatagan.
Lucrările la alimentarea cu apă continuă, chiar dacă, deocamdată, cu o echipă restrânsă. Conducta a fost îngropată în totalitate, căminele de apă fiind prioritatea echipei prezente pe teren.
Curățenia de primăvară rămâne însă cea mai important activitate din această perioadă. ”Împreună cu întreaga comunitate încercăm să avem o localitate frumoasă. Așa cum procedăm în fiecare an, igienizăm albiile, curățăm șanțurile, vegetația uscată, vopsim gardurile și podiștile”, a mai spus edilul din Șuici.

Fie ca Lumina Sfintei Învieri să vă dăruiască cele mai alese sentimente de bunăstare şi prosperitate, împlinirea tuturor dorinţelor în plan profesional şi personal. HRISTOS A ÎNVIAT!
Primăria și Consiliul Local Șuici
Primar, Constantin Iatagan