rociuTrei investiții sunt în plină derulare în comuna Rociu, constructorii lucrând la aceste obiective atâta timp cât vremea va permite. Este vorba de noua grădiniță de la Șerbănești, de podul peste pârâul Mozacu și de introducerea rețelei de canalizare în Șerbănești și Gliganu de Sus.
“Lucrările la Grădinița Șerbănești sunt realizate în proporție de 95%. Mai sunt de realizat amenajările exterioare, după care ne vom preocupa de achiziționarea mobilierului, materialelor didactice și a tot ceea ce trebuie pentru desfășurarea unui proces instructiv-educativ la cele mai înalte standarde. Oricum, grădinița va deveni efectiv funcțională începând cu anul școlar viitor. În privința podului  peste pârâul Mozacu, ce face legătura cu Răteștiul, cu ieșire la Autostrada București-Pitești, lucrările au ajuns la un stadiu de 60%. Așteptăm scheletul metalic al părții de sus, pentru a fi montat. La canalizare se lucrează și se va lucra atâta timp cât vremea va permite.”, detaliază primarul Aurel Bălășoiu.

Spectacol în cinstea Zilei Naționale
Pe 29 decembrie, la Căminul Cultural „Ilie Predescu” din Șerbănești va avea loc un spectacol dedicat Zilei de 1 Decembrie, la care vor participa Grupul preoțesc și copiii Școlii Generale “Gheorghe Mocanu”. Și fiindcă am amintit de tânăra generație, pe 20 decembrie, la Serbarea Pomului de Crăciun, copiii de pe raza comunei îl vor întâmpina pe Moș Crăciun. “Toții copiii din Rociu se vor bucura de colinde și cadouri.”, anunță Aurel Bălășoiu.