nucsoaraAdministrația publică locală organizează în perioada 30 martie - 4 aprilie 2015 campania ”Săptămâna curățeniei în comuna Nucșoara”. Campania are în vedere salubrizarea și înfrumusețarea comunei, iar în acest scop, autoritățile locale au organizat ședințe publice cu cetățenii în trei sate din comună.


”Discutăm despre campania de curățenie de primăvară, cetățenii sunt înștiințați ce îndatoriri au, îi informăm în ce zone acționăm, dar vorbim și despre proiectele și lucrările pe care le avem în desfășurare și problemele cu care se confruntă locuitorii comunei. De obicei, cam de două ori pe an, toamna și primăvara, organizăm astfel de întâlniri cu oamenii, este foarte important să comunicăm. În ceea ce privește curățenia de primăvară, până de Paște, sunt convins că vom reuși să dăm o nouă față localității, mai curată și mai frumoasă”, ne-a declarat primarul Ion Cojocaru.

Licitație finalizată
De curând au fost definitivate și procedurile de achiziție publică pentru asfaltarea DC 268 Sboghițești-Nucșoara-Brădetu, urmând ca în scurt timp să fie demarate și lucrările. La începutul lunii aprilie va fi semnat contractul privind asfaltarea DC 268. Drumul are o lungime de aproape 7 km și va fi asfaltat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală derulat de Guvern. De asemenea, se lucrează la două proiecte de extindere și reabilitare a căminelor culturale din satele Sboghițești și Slatina, autoritățile locale urmărind accesarea fondurilor europene pentru realizarea lucrărilor. Un alt proiect avut în prim plan de administrația comunei Nucșoara este acela de asfaltare a drumului ce duce spre Ferma Slatina.  

Lumina sărbătorii a Sfintelor Paști să coboare peste noi toți bucurii duhovnicești, pace și bună înțelegere. Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Nucșoara
Primar, Ion Cojocaru