baiculesti 3Administrația comunei Băiculești a finalizat lucrările la două obiective de investiții în luna noiembrie. Este vorba de amenajarea unui teren multifuncțional de sport în satul Tutana și de realizarea unor grupuri sanitare în interior la Școala Valea lui Enache.
Terenul de sport a fost realizat cu fonduri proprii de autoritățile din Băiculești, în timp ce toaletele de la școală au fost construite pe baza unui proiect finanțat de Ministerul Educației. Ambele obiective au fost date în folosință.

În altă ordine de idei, în comuna Băiculești se derulează importante lucrări de modernizare a infrastructurii de drumuri. ”Pe DJ 704 H Băiculești - Curtea de Argeș continuă lucrările de asfaltare. A fost turnat primul strat de asfalt pe al doilea km de drum și se fac pregătiri pentru asfaltarea celui de-al treilea km. Pe DC 209 Valea lui Enache, drum modernizat cu fonduri proprii, asfaltul e gata. Acum se lucrează la amenajarea șanțurilor. Dacă vremea e bună, proiectul poate fi terminat până la finalul anului”, declară primarul Niculae Dragnea.

Proiect eligibil în FNDI
Un proiect privind introducerea rețelei de gaze în satul Zigoneni a fost declarat eligibil pentru finanțare în cadrul Fondului de Dezvoltare și Investiții. Autoritățile locale au deja realizate studiul de fezabilitate și devizul lucrărilor, iar rețeaua ar urma să fie înființată pe baza unei aducțiuni la magistrala de gaze a municipiului Curtea de Argeș. Valoarea de finanțare a lucrărilor este de aproximativ 15 miliarde de lei vechi. Se așteaptă ca în perioada următoare să poată fi semnat contractul de finanțare a lucrărilor la Ministerul Dezvoltării.