Tipărire

77Administrația publică locală a demarat lucrările de amenajare a unui spațiu pentru organizarea târgului săptămânal în satul Bârla, proiect finanțat cu fonduri europene în cadrul Grupului de Acțiune Locală. Viitoarea locație în care va funcționa târgul săptămânal va beneficia de o hală de desfacere a produselor agroalimentare și va oferi comercianților din zonă și din împrejurimi posibilitatea de a-și vinde mărfurile în spații amenajate corespunzător, conform normelor în vigoare.
Deocamdată, lucrările au început cu săparea fundațiilor, acestea urmând să fie finalizate în vara acestui an.
În altă ordine de idei, din programul acțiunilor desfășurate în luna martie nu putea lipsi cele specifice curățeniei de primăvară. ”S-a făcut igienizarea Râului Cotmeana, am strâns deșeurile aruncate la voia întâmplării, a fost tăiată vegetația uscată și zilele acestea vom vărui și pomii de pe marginea străzilor. În prealabil s-a făcut decolmatarea șanțurilor și a podețelor. Sărbătoarea Paștelui ne va găsi în deplină curățenie”, afirmă primarul Ion Neacșu.

“Hora Satului”
Sărbătoarea de Paște, pe lângă obiceiurile religioase, va constitui și un bun prilej de reuniune pentru fii satului, dar și de distracție și voie bună pentru locuitorii comunei. În prima și a doua zi de Paște, la Căminul Cultural din Bârla, se va ține ”Hora Satului”, manifestare tradițională la sunt așteptați să participe, cu mic cu mare, toți locuitorii comunei.  

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas și un răspuns la fiecare întrebare. Paște fericit!
Primăria și Consiliul Local Bârla
Primar, Ion Neacșu