pnl arges bunPrimarii PNL Argeș nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în sânul filialei județene au organizat pe 9 octombrie, o conferință de presă în care și-au exprimat din nou dezaprobarea față de felul în care Adrian Miuțescu conduce organizația. Edilii liberali îl acuză pe Miuțescu că a acordat funcții în partid unor oameni care nu s-au remarcat cu nimic pe plan politic și că nu se ocupă de campania pentru alegerile prezidențiale.

Din lista reproșurilor nu a lipsit niciscorul rușinos obținut de PNL Argeș la alegerile europarlamentare, legitimitatea liderului PNL Argeș fiind pusă la îndoială. În mod evident, primarii din PNL Argeș doresc schimbarea conducerii organizației și susțin că Rareș Bogdan ar fi cea mai bună variantă în ideea obținerii unui rezultat bun pe plan local la alegerile prezidențiale de luna viitoare.  
”Noi întotdeauna am muncit pentru PNL, am fost lângă PNL. Cred că suntem printre puținii oameni din PNL care am îndurat de toate: am fost și la guvernare, am fost și în opoziție, dar ne-am păstrat mereu pozițiile față de partid și față de cetățenii pe care îi reprezentăm. Noi, primarii PNL Argeș și liderii a încă 50 de filiale din județ, am avut o inițiativă și nu renunțăm la ea. Este o inițiativă de a îmbunătăți conducerea PNL Argeș. Noi considerăm că este un moment istoric pentru PNL Argeș. Pentru a reuși să atragem noi oameni, persoane puternice, influente, în partid avem nevoie de o conducere credibilă. Nu ne dorim decât să schimbăm culoarea județului Argeș. Niciodată nu am avut conducerea Consiliului Județean Argeș, instituția care se ocupă de dezvoltarea județului, niciodată nu am avut mai mult de 20-25% scor la alegeri în Argeș. Noi credem că PNL Argeș este o filială închisă, trebuie să deschidem partidul, să aducem oameni noi, ca să putem avea rezultate. Am așteptat ca după europarlamentare să se schimbe ceva, să avem o invazie de membrii în partid, dar nu s-a întâmplat așa. Noi nu avem candidați credibili în marile orașe. Conducerea de la nivel național așteaptă ca filiala de la Argeș să crească, și totuși nu se întâmplă așa. Ca să putem crește trebuie să ne deschidem, să fim colegi și prieteni unii cu alții, să punem mână de la mână, să muncim toți. Îmi doresc să avem și noi un președinte liberal la Consiliul Județean. Demersul nostru nu trebuie să sperie pe nimeni și nu trebuie luat în derâdere. Dacă noi îl dorim pe Rareș Bogdan la conducerea organizației județene este pentru că avem nevoie de un lider național care să pună organizația la punct. Mesajul primarilor PNL pe care vreau să-l transmit este acela că noi suntem total alături de președintele Iohannis, îl vom susține în continuare și să nu creadă cineva că vom trece în altă parte. Nu suntem puciști și nici nu vom trece la PSD Argeș. PNL nu s-a împărțit în două tabere, suntem o echipă formată din oameni, cu opinii diferite. Trebuie să înțeleagă asta și dl. președinte Miuțescu”., a declarat Ion Baicea, primarul orașului Costești.
”Mai sunt șase luni până la alegerile locale și în acest moment noi nu avem nimic stabilit în ceea ce privește candidaturile la Primăria Pitești, la Consiliul Județean. Toți cei veniți acum în partid vizează numai funcții de deputat, senator, nimeni îndrăznește să preia frâiele unei instituții cum este  Consiliul Județean. Dl. Miuțescu, dacă era un lider adevărat, trebuia să-și anunțe candidatura acum, nu în ultima zi. Rezultatele obținute de dumnealui la conducerea filialei, cu 19% la Pitești, sunt slabe. Mi se pare normal ca eu, cu 51% scor la alegeri la Poiana Lacului, să-i cer un vot, să-i cer să facă performanță. Eu nu l-am susținut nici atunci, nu-l susțin nici acum. A avut susținerea mea până la primul eșec. Locul trei în județul Argeș eu îl consider un eșec. E un eșec major, și atunci trebuie să faci un pas în spate”, a spus Ion Dumitrache, primarul libela din Poiana Lacului.
”Nu mai sunt membru PNL Argeș, eu fiecare tur de alegeri îl tratez ca pe un proiect politic separat. În momentul în care au fost organizate alegeri pentru conducerea PNL Argeș am fost unul dintre acei oameni care au vorbit cu primari și persoane aducătoare de voturi să-l susțină pe Adrian Miuțescu. La Corbi, în 2014, am fost printre cele trei localități din Argeș care au câștigat alegerile prezidențiale. Asta pentru că am tratat aceste alegeri ca pe un proiect pentru care trebuie să lupt și să muncesc. Și am reușit. Ajungând la alegerile prezidențiale de anul acesta, bineînțeles că mi-am manifestat din nou dorința de a-l face pe Iohannis câștigător. Problema a apărut când intenția și acțiunile mele s-au intersectat cu acțiunile conducerii PNL Argeș, acolo unde există o adevărată problemă în ceea ce privește strategia de campanie. Conducerea PNL Argeș nu e interesată de campania care se face la Corbi și în localitățile învecinate, ci de cine a semnat pe lista pentru aducerea lui Rareș Bogdan în Argeș și cum de i s-a permis lui Virgil Baciu să pună bannere cu Iohannis în comuna Corbi. De atunci am început să fiu mai activ și m-am aliat cu colegii liberali și împreună am spus ceea ce am gândit. Mesajul meu către membrii PNL, către cetățeni și către conducerea PNL Argeș este unul de unitate, în sensul să îngropăm securea neînțelegerilor și a opiniilor diferite, să facem campanie cu toții și să facem un scor bun la alegeri. Se poate întâmpla asta numai cu o comunicare foarte bună în cadrul organizației și cu o strategie de campanie eficientă, pentru că știți că cei mai buni aducători de voturi sunt primarii. Discuțiile cu conducerea PNL legate de organizația de la Argeș vor fi, dar după alegeri. Am zis să nu facem deranj în perioada aceasta, când urmează alegeri. Însă pentru noi, PNL Argeș,  Rareș Bogdan interimar era un plus. Putea să se bucure chiar și dl. Miuțescu, pentru că ar fi fost un plus și pentru dumnealui rezultatul pe care l-ar fi obținut Argeșul cu Rareș Bogdan la conducerea filialei județene” - Virgil Baciu, primar Corbi.