72După turnarea asfaltului pe drumul comunal din satul Dealu, urmează amenajarea rigolelor pe lungimea acestui tronson modernizat. Primarul Petre Andrei spune că lucrările au început și că vor fi finalizate cel mai probabil la sfârșitul lunii mai.
Aproape de finalizare se află și obiectivul privind introducerea canalizării în satele Hârtiești-Lucieni, pe o lungime de 8 km. ”În maxim două săptămâni cred că putem face recepția finală a lucrării, după care cetățenii se pot branșa. Proiectul este derulat cu fonduri guvernamentale, prin OG 28.”, declară primarul Petre Andrei.
Și la Hârtiești curățenia de primăvară reprezintă prioritatea numărul 1 în această perioadă, pentru toți cetățenii și în special pentru administrația locală. ”Așa cum fiecare gospodar își aranjează curtea și casa primăvara, așa trebuie să avem grijă și de localitate. Toaletăm vegetația de pe marginea drumurilor, decolmatăm șanțurile, capetele de pod, igienizăm albiile râurilor etc”,  mai spune șeful executivului din Hârtiești.


Bucuria Învierii Lui Iisus să vă umple inima şi sufletul. Cu ocazia sărbătorilor de Paşte, vă dorim sănătate, fericire şi împlinire. Hristos a Înviat!
Primăria și Consiliul Local Hârtiești
Primar, Petre Andrei