69Pe lângă investițiile pe care administrația locală dorește să le realizeze în infrastructură, conform strategiei de dezvoltare, la Micești s-au făcut demersuri la Compania Națională de Investiții pentru un alt proiect  ”așezământ cultural de tip nou”.
”Comuna noastră se regăsește pe lista sinteză a CNI cu acest proiect, astfel că sunt mari șanse să se concretizeze. Partea bună este că noi predăm doar terenul și asigurăm utilitățile,  investiția în sine fiind realizată de CNI. Avem două posibile locații în vedere: în locul Căminului Cultural vechi, care nu mai este conform standardelor, la ora actuală fiind nefuncțional, fie în fața Primăriei.”, spune primarul Dumitru Voicu.
În același timp, se așteaptă răspunsul evaluării în cazul proiectului depus în cadrul Grupului de Acțiune Locală, la sfârșitul anului trecut.
”Este vorba de realizarea unui teren de sport în satul Purcăreni, în valoare de 100 de mii de euro, finanțarea fiind de 100%.  Referindu-mă la GAL în general, este bine de menționat că am avut contractare de 99% și sperăm ca și absorbția să fie în procent la fel de bun”, a mai declarat șeful executivului din Micești.

Așa cum primăvara soarele mângâie fiecare floare, dându-i prospețime și vitalitate, așa și Dumnezeu sădește în sufletul fiecărui om iubire și bunătate. Paște fericit alături de cei dragi!
Primăria și Consiliul Local Micești
Primar, Dumitru Voicu