68Similar multora dintre primarii administrațiilor locale din Argeș, edilul șef de la Dârmănești nu poate estima data la care vor fi virați de către Executiv banii de investiții prin OG 28. În aceste condiții, e greu de spus când va fi finalizat proiectul de introducere a rețelei de canalizare.
”Nu avem nici un fel de informații de la Consiliul Județean, ceea nu mi se pare în regulă. Nu știu ce se întâmplă, și se pare că nimeni nu are de gând să ne lămurească. Mi s-ar fi părut normal să ni se dea o dată, măcar aproximativă, pentru a ști cum ne organizăm treburile. În ceea ce privește proiectul nostru – introducerea canalizării - putem doar să îngropăm conducta pe care o avem cumpărată, adică pentru încă 3-4 km (în afara celor 1,2 deja realizați). Apoi, vom aștepta. Nu se știe cât.”, spune primarul Emilian Ciolan.
Profitând de vremea bună în localitate au început pietruirile de drumuri. Conform declarațiilor edilului șef, se are în vedere toată localitatea, acolo unde este nevoie, și se va lucra împreună cu cetățenii. ”Cred că vom interveni pe vreo 10 km, pe toate ulițele comunei. Cumpărăm piatră și o depozităm din loc în loc, fiecare cetățean urmând a o împrăștia în fața propriei gospodării. La fel vom proceda și cu igienizarea localității. Ne vom mobiliza cu toții și vom acționa pe lângă propria gospodărie - pentru șanțuri, tăierea vegetației uscate etc”, spune edilul șef din Dârmănești.

Fie ca Lumina sfântă și tainică a Învierii Domnului, să ne deschidă sufletul spre armonie, speranță, toleranță și credința că nimic nu poate să ne stea în cale pentru a ne împlini visurile atunci când mergem pe calea presărată cu flori a iubirii. Paște Fericit!
Primăria și Consiliul Local Dârmănești
Primar, Emilian Ciolan