Tipărire

65La Moşoaia au început lucrările la proiectul „Reabilitarea şi extinderea conductelor de aducţiune a reţelei de distribuţie şi reţelei de canalizare în aglomerarea Piteşti”. Concret, introducerea sistemului de canalizare va cuprinde străzile Dealului, Basangeşti, Mustăţari, și străzile nr. 11, 12 şi 14.
„Lucrarea este realizată de către SC Apă Canal şi Primăria Moşoaia şi se desfăşoară conform graficului acestui proiect. Sper că cetăţenii sunt bucuroşi că măcar unele din promisiunile noastre se pot concretiza în aceste vremuri deloc uşoare pentru administraţiile locale şi nu numai. Încercăm pe cât se poate să dezvoltăm infrastructura localităţii, astfel încât să le oferim localnicilor tot ceea ce au nevoie pentru confortul familiilor lor.”, spune primarul Florea Ene.
Pentru această perioadă în localitate nu sunt programate alte investiţii de mare anvergură. „În viitorul apropiat, o să continuăm la lucrările la şcoală şi ne pregătim pentru asfaltarea drumului din Strada Gazului”, a mai spus edilul şef.

Paştele este cea mai importantă sărbătoare creştină. El şi-a păstrat până în prezent farmecul şi semnificaţia fiind, alături de Crăciun, un moment de linişte sufletească şi de apropiere de familie. Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Moșoaia
Primar, Florea Ene