Tipărire

60Construirea podului peste Râul Topolog a fost finalizată. Administrația locală a dat drumul circulației, pentru a facilita accesul cetățenilor în zonă.
”Mai avem, practic, doar să vopsim podul, însă acest aspect nu  a împiedicat darea lui în folosință. Calea de acces este disponibilă și sigură, atât pentru pietoni, cât și pentru autoturisme de până la 3,5 t, pentru utilajele mai grele existând un alt pod, la doar 1,5 km în aval.”, spune primarul Doru Dumitru Slătineanu.
Deși fondurile pe OG 28 nu au început să sosească și nici nu se cunoaște la nivel local data când vor veni banii, unele proiecte derulate pe fonduri guvernamentale prin această ordonanță sunt în derulare. Este și cazul alimentării cu apă din comuna Tigveni, satele Bârsești-Blaj-Bălteni.
”S-a realizat forajul nou, cabina pompelor și s-a îngropat conducta. Putem spune, în momentul de față, că avem gata 40% din lucrare. Cel mai probabil vom continua în ritm alert cu adusul bazinelor și montatul acestora, indiferent de rapiditatea cu care vor sosi fondurile, deoarece dorim să dăm în folosință sistemul până în lunile de vară, când oamenii au nevoie mai mare de apă și când s-ar putea să fie secetă”, a mai declarat edilul din Tigveni.

Fie ca acest Paşte să fie un moment de bucurie, linişte sufletească şi armonie universală. Farmecul lui să ne aducă aminte că întotdeauna mai există o şansă de mântuire. Să ne bucurăm căci Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Tigveni
Primar, Doru Dumitru Slătineanu