popestiLucrările de asfaltare a mai multor ulițe și drumuri locale din comuna Popești au fost finalizate în luna mai. Aproximativ 6,5 km de drumuri de interes local din satele Popești, Slobozia și Purcăreni au fost asfaltați pe baza unui proiect finanțat în cadrul PNDL. Însă planurile administrației din Popești pentru modernizarea infrastructurii de circulație nu se opresc aici.
”Avem pregătit un alt proiect pentru asfaltarea a 8,5 km de drumuri locale, în completarea investițiilor realizate anul acesta. În scurt timp vom depune documentația la Ministerul Dezvoltării. De asemenea, în luna mai, în cadrul Fondului pentru Dezvoltare și Investiții lansat de Guvern am depus proiectul pentru înființarea rețelei de gaze în comuna Popești. Acesta prevede realizarea unei rețele de gaze în lungime de 15 km care să deservească întreaga comună”, declară primarul Ion Mihai.

În ultimele săptămâni, sediul Primăriei Popești a beneficiat de lucrări de reabilitare prin vopsirea fațadelor exterioare. Nu în ultimul rând, din luna iunie vor începe lucrările de amenajare a unui teren multifuncțional de sport cu gazon sintetic în satul Slobozia și construcția noului cămin cultural. Pentru ambele obiective au fost finalizate procedurile de achiziție publică a lucrărilor.
Ziua Comunei, de Rusalii
De Rusalii, în comuna Popești va fi mare sărbătoare! Autoritățile locale organizează o nouă ediție a Zilei Comunei, manifestare în cadrul căreia vor fi premiate opt cupluri care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie. Nu vor lipsi muzica și voia bună, iar cetățenii vor avea parte și de alte surprize pregătite de primarul Ion Mihai. Așadar, cu mic cu mare, toți locuitorii comunei sunt așteptați la sărbătoarea comunei pe data de 16 iunie.