Tipărire

davidestiO investiție importantă pentru comunitate ce se desfășoară în momentul de față în comuna Davidești este refacerea acoperișului de la Biserica cu hramul Sfinții Constantin și Elena.
”Împreună cu membri Consiliului Local, am luat decizia să alocăm din fonduri proprii suma necesară pentru reabilitarea lăcașului de cult, acoperișul clădirii fiind într-o stare avansată de degradare. Este o lucrare utilă și cu o încărcătură emoțională importantă, atât pentru noi, cât și pentru enoriași”, a declarat primarul Ion Sandu.

În același timp, sunt continuate cele trei proiecte cu finanțare guvernamentală prin PNDL. ”Rețeaua de canalizare de la Olteanca este gata în proporție de 99%; din cauza vremii nu s-a putut finaliza modernizarea pe DC 85, însă s-au executat toate lucrările premergătoare ultimului pas – turnarea covorului asfaltic. Asta înseamnă că în maxim 2 săptămâni obiectivul va fi finalizat. La cel de-al treilea proiect, și anume  extinderea canalizării pe DC 85 (etapa a doua), s-a finalizat atât proiectarea, cât și licitația pentru execuție, urmând ca lucrările să înceapă după 1 iunie”, explică edilul șef din Davidești.
Rămânând fidelă promisiunilor de la începutul anului, conducerea administrației locale lucrează și la documentația necesară solicitării finanțării pentru introducerea de gaze naturale în comună.