55La Mozăceni a început fertilizarea terenurilor cu azot și complexe, pentru culturile de rapiță, grâu și orz. Conform primarului din Mozăceni, Lucian Cioran, acțiunea este foarte dificilă din cauza cantității mari de apă din sol, însă nu se mai poate amâna momentul.
”Totodată, în ciuda dificultăților, trebuie începută semănarea ovăzului, a florii soarelui și a porumbului, care teoretic ar trebui finalizate până la sfârșitul lui aprilie. În concluzie, va fi un an agricol greu din toate punctele de vedere, mai ales că nici vremea nu pare, conform prognozei, să fie prielnică”, spune ing. Lucian Cioran.
Din punct de vedere al investițiilor, se lucrează la cele două terenuri sintetice de sport de la Mozăceni și Babaroaga, proiect finanțat cu fonduri europene prin Grupul de Acțiune Locală, ce vor fi finalizate la 1 septembrie 2015.
 Acțiunile privind curățenia și înfrumusețarea localității sunt, de asemenea, prioritare. ”Ne pregătim pentru Sfintele Sărbători de Paște ca întotdeauna, astfel că încercăm să avem o localitate cât mai curată. Avem în vedere, pe lângă șanțuri și tăierea vegetației uscate, și pietruirea unor tronsoane de drum afectate de precipitații”, a mai spus edilul din Mozăceni.

Sărbătorile de Paști să fie momentul când speranțele cele mai tainice să iasă la lumina și să devină împliniri. Să ne bucurăm de ceea ce este frumos, alături de cei dragi. Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Mozăceni
Primar, Lucian Cioran