53La mijlocul lunii martie, Primăria Teiu a dat startul curățeniei de primăvară la nivelul întregii localități. Până în preajma sărbătorilor de Paște, în comună au loc diverse lucrări de igienizare, ecologizare a spațiilor din incinta instituțiilor publice, decolmatări de șanțuri și tăieri de vegetație uscată.
Autoritățile locale derulează aceste acțiuni cu beneficiarii de ajutor social, dar și cu sprijinul cetățenilor care au fost înștiințați să își curețe șanțurile și spațiile din fața proprietăților. Tot în cadrul pregătirilor de primăvară, administrația locală s-a ocupat și de reabilitarea drumurilor locale. ”Ulițele din satele Leșile și Teiu Deal, pe care au fost probleme, au fost pietruite și nivelate. Am adus 19 mașini de piatră pentru aceste lucrări. Piatra a fost întinsă cu grederul, iar acolo unde mașina nu a putut intra, ne-au dat o mână de ajutor cetățenii. Am reușit astfel să pietruim majoritatea drumurilor din aceste zone”, ne-a declarat primarul Florin Dumitru.

Licitație pentru buldoexcavator
În luna martie, autoritățile locale au finalizat procesul de distribuire a ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană. Au fost distribuite în prima tranșă 708 pachete din totalul de 866 pachete primite, iar pe stoc au rămas 158 pachete care au fost distibuite la beneficiarii de venit minim garantat, asistenților sociali și persoanelor cu handicap. Totodată, Primăria Teiu a finalizat licitația pentru achiziționarea unui buldoexcavator, urmând ca în scurt timp, utilajul să intre în posesia administrației publice. Achiziția se face pe baza unui proiect depus în cadrul Grupului de Acțiune Locală (GAL) ”Lunca Argeșului”.

Să ne păstrăm sufletul pur şi dornic de iubire şi frumos, nu doar într-o zi din an ci în fiecare clipă din viaţă! Aşa să ne ajute Dumnezeu! Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Teiu
Primar, Florin Dumitru