Tipărire

42La Domnești, lucrarea de distribuție a apei potabile în localitate se află în plină desfășurare. Conform spuselor primarului Nicolae Smădu, în momentul de față aproximativ 65% din investiție este realizată. Se lucrează concomitent în trei zone, iar ritmul derulării obiectivului este alert, datorită unei alte investiții de proporții ce este pe cale să fie demarată.

În același timp, administrația locală este în discuții cu mai multe firme pentru obținerea prețului cel mai bun pentru cetățeni pentru branșările sistemului de apă până la limita proprietăților private ale acestora.
”În scurt timp vom intra în procedura de licitația cu proiectul privind introducerea sistemului de canalizare. Proiectul presupune 15 km de conducte, pe marile artere ale localității. Valoarea investiției este de 2 milioane de euro.”, declară șeful executivului din Domnești.
Împreună cu S.C. Petrom, administrația locală din Domnești va amenaja un parc  pentru cetățenii localității, pe terenul de lângă spital. ”În afară de locul de joacă pentru copii și de alei, băncuțe și arbuști, dorim să aducem aparate de gimnastică pentru doritorii de sport de orice vârstă. Valoarea proiectului este de 40.000 de euro, partea noastră fiind de doar 2.500 de euro.”, a mai spus primarul Nicolae Smădu.

Lumina Sfintei Învieri să ne reamintească să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai caldă și sufletul mai deschis. Sărbători fericite! Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Domnești
Primar, Nicolae Smădu