Tipărire

40Curăţenia în localitate reprezintă prioritatea acestei perioade pentru conducerea administraţiei locale din Davideşti. Viceprimăriţa Mirela Cismaru a întocmit un plan de acţiune astfel încât, în două săptămâni, toate satele să arate ca pentru sărbătoare.
“Lucrăm împreună cu persoanele ce primesc ajutor social, al căror număr, la noi în comună, se apropie de 90. Avem în vedere decolmatarea şanţurilor şi îndepărtarea vegetaţiei de la şoseaua principală, parcări, staţii de autobuze, în curtea şcolilor, curăţarea podeţelor şi podurilor şi vopsirea acestora. Ar fi de dorit ca toţi cetăţenii să întreprindă acţiuni de acest tip în propriile gospodării şi în jurul acestora”, spune viceprimăriţa localităţii.
În acelaşi timp, conducerea Primăriei a iniţiat o campanie pentru prevenirea incendiilor în localitate, dat fiind faptul că deja au fost semnalate două asemenea situaţii, pentru care a fost nevoie de intervenţia pompierilor. “Din fericire, focul nu s-a extins, însă exista pericolul, deoarece vântul bătea puternic. Aşa se întâmplă mereu primăvara, când cetăţenii doresc să-şi pregătească terenurile pentru primăvară şi dau foc vegetaţiei uscate. Este nevoie de mai multă responsabilitate şi atenţie, pentru a nu ne confrunta cu probleme. Am lipit afişe peste tot în comună, prin care, le atragem încă o dată atenţia oamenilor să fie prudenţi”, ne-a mai declarat reprezentanta Primăriei Davideşti.

Gândul bun să vă fie alături, iar pacea Sărbătorilor Pascale să vă lumineze sufletul. Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Davidești
Primar, Ion Sandu
Viceprimar, Mirela Cismaru