Tipărire

tigveni 1Una dintre cele mai importante investiții finalizate în acest an în comuna Tigveni a fost asfaltarea și modernizarea unui drum agricol în lungime de aproape 7 km, investiție realizată cu fonduri europene pe Măsura 125.
”Obiectivul are o însemnătate deosebită, deoarece face legătura cu proprietățile oamenilor, într-o zonă foarte circulată. Proiectul a presupus nu doar construirea drumului, ci și a 10 podețe și a unui pod important în punctul Pietroasa. Este o lucrare de calitate, de anvergură, care va rămâne peste generații”, a declarat primarul Dumitru Slătineanu.

La mulți ani, România!
Centenarul Marii Uniri a fost sărbătorit și în comuna Tigveni de către autoritățile locale, care au marcat așa cum se cuvine cea mai importantă filă din istoria neamului. Alături de conducerea Primăriei, un pluton comandat de ofițer șef Răzvan Roșea și Șeful de Stat Major Constantin Cârjan au depus coroane la Monumentul Eroilor din centrul localității. A urmat o impresionantă paradă, dedicată Zilei de 1 Decembrie.


tigveni 3”Suntem mândri că suntem români, suntem mândri de istoria noastră! Aici, la Tigveni, a fost linie de front în Primul Război Mondial. Toate dealurile și drumurile localității sunt încărcate de glorie și sânge. Suntem datori la ceas de sărbătoare, la un veac de la Marea Unire, să fim trup și suflet cuprinși de încărcătura emoțională pe care un așa trecut glorios o impune”, a declarat primarul Dumitru Slătineanu.