Tipărire

baiculestiPrimăria Băiculești a emis ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare a DC 213 Argeșani – Băiculești – Zigoneni, începând cu data de 23 octombrie.
”5,4 km de drum comunal vor fi asfaltați cu fonduri europene, prin Măsura 7.2 a PNDR. Termenul de realizare a proiectului este de 2 ani. Vom lucra anul acesta atât cât ne va permite vremea, urmând să reluăm lucrările anul viitor”, precizează primarul Niculae Dragnea.

Un alt proiect cu finanțare din surse externe, introducerea canalizării în comună, se află în faza realizării procedurilor de achiziție. Investiția va fi realizată cu fonduri guvernamentale, prin intermediul PNDL 2, lucrările urmând să înceapă în primăvară.
Pe de altă parte, autoritățile locale au finalizat de curând amenajarea grupurilor sanitare în interiorul școlilor din satele Valea Brazilor și Băiculești. Pe ultima sută de metri se află și lucrările de reabilitare a dispensarului uman din satul de reședință. Investiția este realizată cu fonduri locale și sprijinul Consiliului Județean Argeș. Nu în ultimul rând, administrația publică a comunei Băiculești a început pregătirile pentru iarnă. Au fost făcute defrișări pe marginea drumurilor locale în vederea asigurării unor condiții bune de circulație, utilajele Primăriei au fost verificate în perspectiva lucrărilor necesare pe timp de iarnă și s-a făcut aprovizionarea cu combustibil.