stoenesti bunAutoritățile comunei Stoenești depun toate eforturile pentru a finaliza și da în folosință noua școală din satul Bădeni la începutul lunii septembrie. În luna august s-au făcut ultimele retușuri la interior, au fost pregătite sălile de clasă pentru elevi, așteptându-se ca inaugurarea obiectivului să aibă loc la începutul lunii septembrie.
”200 de elevi vor învăța în noua școală de la Bădeni. Școala dispune de 10 săli de clasă, o sală de sport, cabinet de informatică, cancelarie, grupuri sanitare la interior. Unitatea școlară este racordată la utilități și beneficiază de centrală termică pentru încălzire. Este o școală modernă, o investiție pentru viitorul copiilor din localitatea noastră. Facem toate eforturile să dăm școala în folosință înainte de începerea noului an școlar”, declară primarul Ion Marin.

În procedură de licitație se află proiectul finanțat prin PNDL 2 -  reabilitare rețea alimentare cu apă și înființare sistem de canalizare menajeră și stație epurare în comuna Stoenești. La licitație au fost scoase atât proiectarea cât și execuția lucrărilor, ceea ce înseamnă că investiția va demara anul viitor. Pentru acest proiect, Guvernul a alocat administrației publice din comuna Stoenești peste 90 de miliarde de lei vechi.