rociu 1Faptul că bugetul comunei Rociu este administrat în scopul întâmpinării nevoilor și satisfacerii necesităților localnicilor  este o realitate demonstrată constant de către primarul Aurel Bălășoiu. Cele mai recente evidențe, care demonstrează că deciziile luate de conducerea administrației locale  reprezintă un consens deplin cu cerințele comunității, sunt modernizarea a două tronsoane de drumuri.
Este vorba de Drumul Rădulești din satul Gliganu de Sus, în lungime de 680 de metri, și de drumul către formația de Pompieri, cu sediul în satul Șerbănești, precum și de parcarea aferentă acesteia.

”Drumul Rădulești este important pentru toți locuitorii din Gliganu de Sus, fiind un tronson de legătura cu drumul județean, iar despre importanța modernizării rutei către remiza de pompieri nici nu are rost să pomenim: unitatea de intervenție din satul Șerbănești deservește 6 localități din sudul județului.”spune primarul Aurel Bălășoiu.
Ca în fiecare an, Primăria s-a ocupat pe perioada verii de pregătirea școlilor pentru reînceperea noului an școlar - igienizare, zugrăvit și mici reparații inerente. Imaginile vorbesc de la sine, demonstrând grija deosebită pe care conducerea executivului o are față de unitățile de învățământ, care pot oricând concura, din punct de vedere al aspectului și modernizării, cu orice școală dintr-o capitală europeană.