stefan cel mare primarDupă discuțiile purtate la începutul anului cu reprezentații conducerii Consiliului Județean, primarul comunei Ștefan cel Mare, Niculae Vidan, a întocmit lista de priorități pentru începutul acestui an. 2017 va debuta pentru administrația locală în forță, prin depunerea a două proiecte de anvergură în domeniul modernizării infrastructurii.

”Ne dorim extinderea sistemului de canalizare în întreaga comună, aceasta însemnând extinderea rețelei cu încă 10 km, și modernizarea drumurilor comunale - 6 km: 2,8 km strada Spiru Haret, restul reprezentând drumuri din satul Galavacioc. Vom depune aceste două proiecte pe OG 28, în speranța că vom putea implementa obiectivele cu fonduri guvernamentale.”, declară edilul Niculae Vidan.
Cu sprijinul financiar al Consiliului Județean, Primăria din Ștefan cel Mare va împrejmui școala de centru cu gard nou, imediat ce vremea va permite.
”Am mai solicitat de la Consiliul Județean 200.000 lei pentru plata lucrărilor recepționate aferente Dispensarului uman, precum și 100.000 lei, un rest de plată pentru extinderea canalizării pe strada Tudor Vladimirescu, lucrare realizată, de asemenea, anul trecut”, explică primarul localității.
Administrația locală va continua sprijinirea celor două ansambluri de dansatori din localitate, pe care va încerca să le promoveze la diverse evenimente de profil, precum și a Asociației ”Meșteșuguri argeșene”, a cărei activitate este una fructuoasă și în plin avânt. Numărul angajatelor atelierului de confecționare a costumelor populare din cadrul asociației a crescut la 3, semn că produsele sunt apreciate și căutate.