34Reabilitarea iluminatului public în toată comuna - aceasta este una din acțiunile prioritare ale conducerii administrației din Davidești în această perioadă. Conform spuselor viceprimăriței Mirela Cismaru, se vor schimba becurile arse dar, cel mai important, vor fi montate noi lămpi pe străzile unde iluminatul public lipsea.
”Materialele sunt achiziționate, atât pentru înlocuirea lămpilor defecte, pe toată lungimea drumurilor principale, cât și pentru prelungirea sistemului de iluminat pe ulițele lăturalnice din Voroveni și Conțești.”, spune viceprimărița Mirela Cismaru.
Măsurile pentru prevenirea inundațiilor sunt o a doua sarcină importantă, având în vedere că prognoza meteo anunță o vară instabilă din acest punct de vedere. ”Continuăm decolmatarea șanțurilor mari și, concomitent, aducem balast pentru refacerea drumurilor pietruite. Chiar dacă nu am avut parte până în acest moment de precipitații abundente, am întâmpinat câteva probleme minore, cum ar fi înfundarea unui canal la Voroveni, ce se afla în imediata vecinătate a gardului grădiniței. Am intervenit rapid cu buldoexcavatorul și am reușit să evităm acumularea de apă.”, a mai declarat reprezentanta Primăriei Davidești.
Încheierea anului școlar a fost pentru întreaga comunitate prilej de bucurie și mândrie. Serbările școlare au fost un moment emoționant atât pentru copii, dar mai ales pentru părinți.