Tipărire

valea iasului lat bunPrimarul Cristian Enescu a semnat în luna februarie un nou contract de finanțare a unui obiectiv ce urmează a fi realizat cu fonduri alocate prin PNRR. Este vorba despre reabilitarea moderată a unei clădiri publice, în scopul îmbunătățirii serviciilor prestate la nivelul unității administrativ - teritoriale. Astfel, sediul Primăriei Valea Iașului va fi reabilitat cu fonduri europene, lucrările urmând să înceapă în curând.

Luna februarie a venit și cu o altă veste bună pentru cetățenii comunei. Consiliul Județean Argeș a alocat localității 600.000 lei pentru investiții. ”Am primit 250.000 de lei de la Consiliul Județean pentru realizarea unui puț de mare adâncime, ce ne va permite asigurarea unei surse de apă alternative pentru satele Ungureni, Valea Iașului și Bărbălătești. Alți 350.000 de lei ne-au fost alocați pentru extinderea rețelei de canalizare în satul Cerbureni, zona Cearșor. Este vorba de o extindere în lungime de 1 km și executarea branșamentelor. Pentru ambele investiții este necesar să alocăm și sume de la bugetul local.”, explică edilul șef.
La ora actuală, la Valea Iașului se lucrează la introducerea rețelei de gaze, pe o lungime de aproximativ 3 km, pe străzile Carol I, Releului, Câmpului, Măceșului și La Brazi.

Ziua Internațională a Femeii este o ocazie deosebită să aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate tuturor femeilor din viața noastră. 8 MARTIE fericit, doamnelor și domnișoarelor!
Primăria și Consiliul Local Valea Iașului
Primar, Cristian Enescu