Tipărire

hartiesti inaltPrin intermediul autorităților locale, cetățenii din Hârtiești vor fi informați prompt și eficient despre toate modificările survenite în legislația Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură, instituție care gestionează plata subvențiilor în acest sector de activitate.  ”Noi am stabilit cu reprezentanți ai APIA un fel de protocol, prin care suntem ținuți la curent cu toate noutățile, informațiile care sunt necesare celor care doresc să obțină subvenții în agricultură. La rândul nostru, pornim această campanie de transmitere informațiilor către cetățenii din comunitatea noastră. Orice nelămurire au, orice întrebare, pot veni la noi, la Primărie, iar noi vom solicita și oferi răspunsuri. Cred că este extrem de necesară o colaborare de acest tip între instituții, noi fiind cei mai aproape de oameni și nevoile lor. În acest fel vom facilita munca agricultorilor noștri și îi vom sprijini mai mult în demersurile lor.”, spune primarul Cosmin Ștefan.

Pe de altă parte, conducerea administrației locale este preocupată în această perioadă de depunerea unui număr cât mai mare de proiecte în cadrul PNRR. ”Nu irosim nicio oportunitate de a atragere a fondurilor. Am depus cereri de finanțare pentru dotarea cu mobilier și echipamente pentru școli, dar și pentru achiziționarea și montarea unor fose septice - sisteme individuale de colectare și epurare (în jur de 137), pentru gospodăriile izolate, unde introducerea sistemului de canalizare nu este rentabil din cauza distanței foarte mari sau a reliefului. Mai avem depusă o cerere pentru reabilitarea unei clădiri cu risc seismic - fosta clădire a sediului administrativ. Tot cu fonduri europene, prin GAL, am achiziționat un buldoexcavator, pentru eficientizarea activităților gospodărești.”, a mai spus edilul șef din Hârtiești.

Să purtați mereu în suflet spiritul primenitor al acestui anotimp, să aveți parte de o viață plină de împliniri, dragoste și armonie cu sine și cu cei dragi. La mulți ani tuturor femeilor cu ocazia Zilei 8 Martie!
Primăria și Consiliul Local Hârtiești
Primar, Cosmin Ștefan