Tipărire

slobozia primarÎn luna februarie au demarat o serie de lucrări la sediul Primăriei Slobozia. Se amenajează o nouă cameră pentru centrala termică și grupuri sanitare în interiorul clădirii. Lucrările sunt executate cu fonduri locale.
Pe de altă parte, în scurt timp vor începe lucrări și la Școala nr. 2 Slobozia. Unitatea de învățământ va fi împrejmuită și se vor amenaja șanțuri betonate și alei pietonale. Tot în luna martie vor demara și lucrările specifice sezonului de primăvară și acțiunile de curățenie.

În luna februarie primarul Petre Funie a semnat contractul de finanțare a lucrărilor de reabilitare moderată a școlii din satul Nigrișoara, cu fonduri prin PNRR. Pe baza acestui proiect, sălile de clasă vor fi renovate, vor fi amenajate grupuri sanitare în interior și va fi anvelopată termic clădirea. Pentru aceste investiții a fost alocată suma de 687.730,73 lei . ”De asemenea, am semnat contractul pentru finanțarea lucrărilor de modernizare a sistemului de iluminat public. Fondurile vor fi alocate prin AFM și vor fi utilizate pentru montarea a 400 de lămpi eficiente energetic cu sistem de telegestiune. Urmează să facem licitația și apoi vom da drumul la lucrări”, declară primarul Petre Funie.

8 Martie este un omagiu adus FEMEII - acest trandafir al lumii, fără de care pământul ar fi un pustiu, iar viața n-ar avea farmec. La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor!
Primăria și Consiliul Local Slobozia
Primar, Petre Funie