Tipărire

cetateni asfaltare 2S-a terminat de asfaltat DC 29A! Drumul este un tronson important pentru localnici, dar și pentru cei ce tranzitează zona, făcând legătura între comuna Cetățeni și Văleni (Dâmbovița). De mai mulți ani o poțiune de circa 1 km de pe acest drum rămăsese nemodernizată, însă în urma solicitărilor conducerii primăriei Cetățeni, Consiliul Județean a alocat la începutul acestui exercițiu bugetar o parte din fondurile necesare finalizării cestui obiectiv.

”Cu suma primită și cu ce am alocat noi din bugetul propriu am putut, în sfârșit, să terminăm de asfaltat acest drum. În afară de asfalt, de-a lungul tronsonului nou modernizat, ca de altfel pe tot restul DC 29A, s-au amenajat rigole. Sper că este doar începutul, un început de bun augur, în ceea ce privește modernizarea infrastructurii rutiere în localitatea Cetățeni”, a declarat primarul Mugurel Minciună.
Din acest considerent, al importanței asfaltării rețelelor de drumuri comunale și locale, conducerea administrației a depus în cadrul Programului Anghel Saligny o solicitare de finanțare pentru modernizarea a încă două loturi. ”Avem documentația întocmită pentru asfaltarea străzilor Râurilor, Morărești, Căpitan Socol și Plaiul Radului - lotul 1 și Strada Speranței, cu reabilitarea unui pod - lotul 2. Pentru pod avem deja DALI, obiectiv realizat cu fonduri norvegiene. Mai mult decât atât, din dorința de a câștiga timp și de a reuși implementarea investițiilor cât se poate de repede, dacă primim finanțarea pregătim deja licitația - cu clauză suspensivă - pentru modernizarea acestor tronsoane. Cred că sunt în asentimentul tuturor spunând că realizarea  acestor obiective reprezintă cea mai mare dorință a cetățenilor.”, a mai afirmat șeful executivului.