Tipărire

darmanestiStadiul lucrărilor la terenul de sport din incinta Școlii de centru din Dârmănești a ajuns la 70%. De asemenea, tot la Școala Dârmănești se lucrează la o platformă de acces și o parcare, iar centrala termică de la Primărie va fi înlocuită cu una mai eficientă.

„Am încheiat lucrările de reabilitare la Drumul lui Briceag, iar Drumul lui Manoloiu a fost pregătit pentru asfaltare și tragem speranțe ca până la finele anului să turnăm și asfaltul, urmând ca plata către constructor să fie făcută anul viitor. De asemenea, vom realiza o rețea de iluminat public pe o lungime de 200 de metri, într-o zonă din Piscani unde urmează a se construi aproximativ 10 case. Una peste alta, a fost un an greu. Și mă refer la greutățile întâmpinate în primul rând de oameni, afectați din punct de vedere financiar de criza generată de epidemia de Covid, fapt reflectat inclusiv în încasările relativ mici din taxe și impozite pe care le-am înregistrat în acest an. Și în plan investițional lucrurile au mers cu greutate. De la Guvern n-am primit niciun leu, ca și anul trecut, de altfel. Doar Consiliul Județean Argeș ne-a ajutat. Nu cu cât ne-am fi dorit, însă și acolo au fost puțini bani, iar solicitări de finanțare din partea UAT-urilor, multe. Sperăm totuși ca anul viitor să primim finanțare guvernamentală pentru cele două proiecte depuse pe Programul Anghel Saligny. Ambele vizează realizarea sistemului de canalizare, în satele Piscani, Negreni, Dârmănești și Valea Rizii.”, spune primarul Emilian Ciolan.

Crăciunul e vremea miracolelor, când visele se împlinesc, o sărbătoare ce ne amintește că viața este o binecuvântare. Crăciun fericit și un An Nou mai bun! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Dârmănești
Primar, Emilian Ciolan