100În zona fostului sediu de Primărie din Miceşti, PETROM va construi un pod peste pârăul ce traversează localitatea. Calea de acces va fi una solidă, pentru trafic greu, utilitatea acesteia fiind de necontestat atât pentru societatea respectivă cât şi pentru cetăţenii din zonă.


„Oamenii vor ajunge mai uşor şi în mai multă siguranţă la terenuri, la proprietăţi şi gospodăriile aflate pe celălalt mal. Cheltuielile vor fi suportate exclusiv de PETROM, aşa că nu are cum să nu ne bucure această investiţie de care se poate bucura întreaga comunitate”, a mai spus edilul şef din Miceşti.

Lucrări la Școala Purcăreni
Proiectul derulat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional ce presupune extinderea şi modernizarea şcolii Purcăreni, cu clasele I-VIII, este în plină desfăşurare. Conform datelor tehnice, investiţia trebuie finalizată în luna noiembrie a acestui an. Valoarea obiectivului este de 683,441 mii lei plus TVA, co-finanţarea din partea autorităţilor locale Miceşti fiind de 2%. „Extinderea unităţii de învăţământ înseamnă un laborator de fizică-chimie, un laborator de informatică, o sală de clasă, grupuri sanitare moderne şi o cameră pentru centrală. Evident, laboratoarele menţionate vor fi dotate cu echipamentele specifice obiectelor de studiu respective. Cât de curând, şi la celelalte două şcoli pentru care am câştigat proiecte prin acelaşi Program Operaţional Regional vor începe investiţiile”, declară primarul Dumitru Voicu