popestiLucrări în ritm susținut pe DJ 504 Popești - Vulpești! Pe raza comunei Popești se lucrează la dalarea șanțurilor și la amenajarea podețelor de acces, iar în scurt timp urmează turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, pe o lungime de aproximativ 5 km. Constructorul care se ocupă de lucrări a suplimentat efectivele de lucru în vederea finalizării lucrărilor în termenul stabilit de autorități, și anume jumătatea anului viitor.
În altă ordine de idei, Primăria Popești a aprobat în luna aprilie bugetul local. Au fost prevăzute sume pentru asigurarea cheltuielilor de funcționare, dar și pentru continuarea proiectelor în derulare: terenul multifuncțional de sport din satul Slobozia, Căminul Cultural și reabilitarea fostei școli din satul Popești.

Proiecte depuse pentru canalizare
Conducerea Primăriei Popești a depus pe 15 aprilie două proiecte la Compania Națională de Investiții. ”Cele două proiecte vizează introducerea canalizării în comuna Popești. Un proiect include realizarea rețelei în satele Slobozia și Purcăreni, iar celălalt în satele Popești și Palanga.  Rețeaua de canalizare va fi deservită de două stații de epurare. Mai avem un alt proiect depus la CNI pentru asfaltarea a 8,2 km de drumuri comunale. A fost inclus pe lista-sinteză a companiei, așteptăm să fie alocată finanțării pentru lucrări”, declară primarul Ion Mihai. Totodată, pe 19 aprilie, conducerea Primăriei Popești a emis ordinul de reluare a lucrărilor la terenul sintetic de sport din satul Slobozia. Muncitorii mai au de montat gazonul, de realizat instalația electrică și racordurile la utilități. Proiectul se derulează cu finanțare europeană prin AFIR și contribuția autorităților locale.

Paște fericit alături de cei dragi, cu sănătate, bucurii, prosperitate!
Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Popești
Primar, Ion Mihai