Tipărire

bascov primarAlegerile locale desfășurate la sfârșitul lunii septembrie nu au încetinit ritmul rapid de derulare al investițiilor în comuna Bascov. În continuare, localitatea este un șantier, acționându-se pe mai multe zone de interes. Modernizarea drumurilor comunale,  finalizarea podului de la Scheau și construirea creșei din localitate, obiective de maxim interes pentru comunitate, și-au urmat cursul firesc. În afară de lucrările în sine, aparatul administrativ pune la punct documentațiile pentru demararea investițiilor viitoare.

”Între timp, compartimentul Achiziții din cadrul Primăriei Bascov lucrează la întocmirea studiului de fezabilitate pentru proiectul vizând reabilitarea și modernizarea a încă 14 drumuri comunale. Sperăm ca până la sfârșitul anului să finalizăm această documentație, urmând ca în prima parte a semestrului I al anului viitor să încercăm scoaterea la licitație a proiectului tehnic.”, a declarat primarul reales, Gheorghe Stancu.
Până la sfârșitul anului, în localitate vor fi amenajate încă trei spații de joacă, la Școala Scheau, la Valea Ursului și în Glâmbocu Deal. Investițiile se realizează cu fonduri europene, printr-un proiect în cadrul Grupului de Acțiune Locală.
Nici proiectul pentru care conducerea administrației a obținut finanțare prin Compania Națională de Investiții nu a stagnat.
”Se fac demersuri pentru depunerea unor clarificări solicitate de către CNI pentru proiectul privind amenajarea unui stadion, ceea ce înseamnă că licitația pentru execuție se va organiza curând”, a mai afirmat edilul șef din Bascov.