Tipărire

buzoesti primarIon Tănase a câștigat alegerile locale pentru Primăria Buzoești, ajungând la cel de-al treilea mandat de primar al comunei. Edilul din Buzoești a ținut să mulțumească cetățenilor pentru încrederea acordată și a precizat că vrea să ducă mai departe proiectele demarate pentru a dezvolta comuna. După alegeri, administrația locală a trecut la treabă, deoarece are multe planuri pentru mandatul 2020 – 2024. Principalul proiect aflat în atenția autorităților comunei Buzoești este cel de înființare a rețelei de gaze în localitate, aflat în faza de elaborare a studiului de fezabilitate. Sunt însă și alte investiții ce vor fi realizate în localitate. Una dintre acestea se referă la realizarea unei baze sportive în satul Șerboeni, în vecinătatea Școlii Gimnaziale.

”Lucrările au început în luna octombrie, în prima fază se toarnă fundația pentru terenul de sport. Am primit 500.000 de lei de la Guvern pentru lucrări și vom continua cât va permite vremea. În satul Șerboeni au fost finalizate de curând lucrările de extindere și modernizare a rețelei de iluminat public, iar la finalul lunii octombrie am făcut recepția finală a drumurilor asfaltate în satele Șerboeni și Vlăduța prin proiectul finanțat prin PNDL 2”, declară primarul Ion Tănase.

Asfaltarea drumurilor, prioritară
Actualul mandat al primarului din Buzoești pare să fie unul dedicat cu precădere modernizării infrastructurii de circulație din comună. Spunem asta pentru că un proiect de modernizare a 8 km de drumuri comunale în satele Vulpești și Cornățel a fost inclus pe lista proiectelor finanțate prin CNI (Compania Națională de Investiții), în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, finanțat de Guvern. În plus, un alt proiect ce vizează asfaltarea unor drumuri locale în satele Ionești și Podeni urmează să fie realizat începând de anul viitor. Momentan, autoritățile locale pregătesc documentația pentru organizarea licitației lucrărilor de asfaltare. La toate acestea se adaugă modernizarea DJ 504 limita jud. Teleorman – Popeşti - Izvoru - Recea - Cornăţel - Vulpeşti (DN65A), investiție aflată în plină desfășurare.