Tipărire

buzoestiConducerea Primăriei Buzoești a depus o solicitare de finanțare la Compania Națională de Investiții (CNI) în vederea realizării unui proiect de asfaltare a 6 km de drumuri în satele Vulpești și Cornățel. Documentația a fost depusă în luna iulie și se așteaptă ca în următoarele săptămâni să fie aprobată finanțarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii de drumuri.

În altă ordine de idei, peste 60% din locuitorii satelor Buzoești și Curteanca au fost branșați la rețeaua de alimentare cu apă reabilitată de autoritățile locale. Branșamentele sunt realizate cu forțe proprii de administrația comunei Buzoești, numărul total al racordărilor la noua rețea de apă urmând să ajungă la 380 de gospodării.
De curând, în localitate au fost distribuite ajutoarele acordate persoanelor defavorizate de Uniunea Europeană. Este vorba de pachete cu alimente de bază și produse pentru igiena personală. La nivelul comunei Buzoești, peste 300 de cetățeni au beneficiat de ajutoare comunitare.

Bază sportivă în satul Șerboieni
Licitația pentru construcția unei baze sportive în satul Șerboieni a fost finalizată. ”Urmează să semnăm contractul de lucrări și apoi firma câștigătoare se va apuca de treabă, cel mai probabil în luna august. Proiectul prevede realizarea unei săli de sport cu vestiare, grupuri sanitare și scaune pe margine, și a unui teren multifuncțional de sport cu gazon sintetic. Ambele vor fi amenajate în incinta Școlii Șerboieni. Proiectul se desfășoară cu finanțare europeană prin AFIR, suma alocată fiind de 60.000 euro, plus contribuția locală”, declară primarul Ion Tănase. De asemenea, pe raza localității sunt programate să înceapă în scurt timp lucrările de modernizare a DJ 504, drumul de legătură între județele Argeș și Teleorman.