Tipărire

babana bunAdministrația din Băbana a finalizat proiectul privind reabilitarea iluminatului public. Au fost montate în comună un număr de 1103 lămpi cu led, achiziționate la prețul de 170 lei bucata. Montajul a fost realizat de către electricianul Primăriei. Investiția a fost suportată de la bugetul local. "Din păcate, avem restanțe la plata indemnizațiilor de handicap și a salariilor asistenților personali. A crescut numărul beneficiarilor acestor drepturi, iar luna aceasta ne înregistrăm cu plăți restante la acest capitol", spune primarul Bebe Ivan.

În plan investițional, la Băbana se lucrează la două proiecte. Unul vizează amenajarea unei baze de agrement în comună, cu fonduri europene. Al doilea proiect se referă la forarea unui puț pentru suplimentarea debitului de apă, la Durduiești, investiție ce se va derula cu fonduri de la Consiliul Județean Argeș.
În altă ordine de idei, edilul Bebe Ivan atrage atenția că Drumul Județean 703E Pitești - Băbana s-a degradat considerabil, existând pericolul de accidente.  „Poate administratorul drumului citește acest articol și va lua măsuri!”, concluzionează Bebe Ivan.