nucsoaraCondiții excelente de circulație pe DC 268 Sboghițești – Nucșoara – Brădet, în urma lucrărilor de modernizare a drumului, lucrări finalizate de curând în comuna Nucșoara. Cu fonduri guvernamentale și locale, administrația comunei Nucșoara a asfaltat 6,8 km de drum comunal, cu rigole, șanțuri, ziduri de sprijin și podețe amenajate la intrarea în proprietăți.  Proiectul s-a derulat prin PNDL 1, iar recepția finală a lucrărilor a avut loc în luna mai.

Un alt proiect, derulat de această dată prin PNDL 2, alimentarea cu apă a satului Slatina, se află în plină desfășurare. ”Am reușit să terminăm amenajarea drumului către viitoarea gospodărie de apă, în curând vom trece la realizarea celor două foraje. Conductele au fost introduse în proporție de 90%, așadar suntem pe drumul cel bun cu acest proiect atât de util oamenilor din satul Slatina. Sunt mulțumit de felul în care se lucrează”, declară primarul Ion Cojocaru.

Cămin cultural unicat
În același timp se lucrează la reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural Nucșoara. Este vorba de lucrări de reabilitare, extindere, modernizare și dotare, o investiție complexă a cărei valoare totală depășește 10 miliarde de lei vechi. Fondurile sunt asigurate din surse locale și din fonduri alocate de administrația județeană. ”Va fi un cămin cultural unicat pe Valea Râului Doamnei, sunt convins de lucrul acesta! Va fi ceva foarte frumos! Vom avea și un spațiu exterior, special amenajat pentru susținerea spectacolelor în aer liber. Cetățenii comunei Nucșoara vor fi mândri de noul cămin cultural”, afirmă edilul șef din Nucșoara.