bascov pod schiau 2”În această perioadă dificilă din punct de vedere social, din cauza pandemiei, am continuat investițiile, lucrând mai repede și mai eficient pentru a pune umărul la menținerea economiei pe linie de plutire”, spune primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu. În curând va începe asfaltarea pe Mica-Brăileni și toate străzile aferente, în lungime totală de 6,4 km, o investiție complexă ce presupune podețe și realizarea de canale pluviale.

S-a dat ordinul de începere pentru construirea podului de la Schiau, investiție care a întârziat din cauza faptului că au trebuit mutate conductele de apă, gaze și canalizare. A fost turnat asfaltul pe străzile Azurului și Măceșului, continuându-se modernizarea infrastructurii rutiere prin amenajarea șanțurilor.
”Important de semnalat este și faptul că a fost finalizată licitația pentru construirea creșei. În maxim 10 zile vom da ordin de începere al lucrărilor. ”, spune edilul din Bascov.
Deși mulți agenți economici de pe raza localității și-au sistat activitatea pe perioada de urgență, iar veniturile Primăriei au fost diminuate simțitor, deocamdată nu sunt motive de îngrijorare.
”Cu toții trecem printr-o perioadă dificilă, este un moment delicat și din punct de vedere financiar. Nici cetățenii nu au plătit taxele și impozitele în ritmul obișnuit, dată fiind derogarea până la sfârșitul lui iunie, dar sperăm că situația se va reglementa. Cu toții trebuie să facem tot posibilul să punem economia în mișcare”, a concluzionat primarul Gheorghe Stancu.