Tipărire
rociu 1”Într-o lume în care anormalitatea pare a fi în această perioadă cuvântul de ordine, se întâmplă și lucruri normale”, declară primarul Aurel Bălășoiu. Edilul șef își susține afirmația demonstrând că investițiile continuă în ritmul firesc și că panica de teama îmbolnăvirii nu face casă bună cu cei care pun pe primul loc binele comunității. ”Sigur că am luat și luăm în continuare toate măsurile pentru sănătatea populației, dar în același timp ne gândim la viitor. Viitorul apropiat și pe termen lung. Economia trebuie să meargă, țara trebuie să funcționeze pentru a nu ne trezi după această perioadă că suntem pe fundul prăpastiei. Am muncit înzecit în această perioadă și iată că rezultatele se văd”, spune edilul șef.
DC 104 Rociu-Furduiești (drum care face legătura între două localități) a fost modernizat, iar podul peste râul Mozacu finalizat. Ambele investiții au fost realizate cu fonduri guvernamentale. Cu fonduri proprii, a fost asfaltată Strada Coșărăi, în lungime de 1.100 metri.
”Tragem tare să finalizăm dotarea și amenajarea curții grădiniței de la Șerbănești și se lucrează concomitent la canalizare, lucrările ajungând în momentul de față la 65% - îngroparea conductei și construirea stației de epurare. Nu în ultimul rând, putem menționa că urmează predarea amplasamentului pentru implementarea proiectului privind construirea unei platforme pentru gunoiul de grajd, investiție care va începe în perioada imediat următoare”, a mai afirmat șeful executivului din Rociu.
Una din prioritățile localnicilor în această perioadă a fost agricultura. S-au realizat toate activitățile specifice perioadei, atât la culturile câmpului, cât și pentru pomicultură.