Tipărire

negrasiLucrările de reabilitare și modernizare a Școlii Bârlogu au fost reluate în luna aprilie. În prezent acestea se apropie de finalizare, urmând ca noua unitate școlară să fie dată în folosință la începerea viitorului an școlar. În preajma sărbătorilor de Paște, cu ajutorul a două firme, conducerea administrației locale a împărțit pachete cu alimente persoanelor defavorizate.

”La Școală mai sunt de făcut mici retușuri la interior și exterior, de amenajat zona de curte. Vreau să facem un mic parc pentru copii și un teren de sport. Vor învăța aici clase de învățământ primar și două grupe de grădiniță. Investițiile la Școala Bârlogu sunt realizate din bugetul local și cu sprijinul Consiliului Județean”, declară primarul Alexandru Constantin. Luna sărbătorilor pascale este cu precădere luna curățeniei de primăvară în mai toate localitățile. Nici în comuna Negrași nu s-a făcut rabat de la această regulă. Astfel, în toata comuna au avut loc acțiuni de salubrizare a spațiilor publice și au fost decolmatate șanțurile.

Având în vedere situația actuală provocată de pandemia de coronavirus, reprezentanții administrației din comuna Negrași continuă monitorizarea persoanelor vulnerabile. Cinci persoane cu vârsta de peste 65 de ani beneficiază de asistența autorităților, pentru cumpărături și medicamente. O singură persoană se mai află în izolare la domiciliu la momentul actual.
Pe de altă parte, în preajma sărbătorilor de Paște, cu ajutorul a două firme (Zaris și Sorelo), conducerea administrației locale a împărțit pachete cu alimente persoanelor defavorizate.