Tipărire
cepariVești bune în ceea ce privește modernizarea infrastructurii rutiere. DJ 703F Cepari – Ungureni - Urluiești este în plin proces de reabilitare.
”Drumul are pe teritoriul comunei noastre o lungime de 3,7 km și o porțiune de 300 de metri neasfaltată. De ani de zile facem solicitări către Consiliul Județean, că nu se mai poate circula, că acest drum are gropi care pun în pericol siguranța cetățenilor. Iată că, în sfârșit, drumul este plombat. Așteptăm să se întâmple același lucru și cu drumul Județean spre Valea Danului.”, spune primarul Cristian Ciobanu. Investițiile derulate  cu fonduri guvernamentale de către autoritățile locale prin PNDL 2, sunt aproape de finalizare. ”Cele două poduri sunt finalizate, se mai lucrează la gabioane și îndiguiri, iar alimentarea cu apă din Cepari Ungureni va fi gata în maxim 3 săptămâni.”, spune edilul șef.
Conducerea Primăriei așteaptă ca după ieșirea din perioada de urgență să semneze două contracte de finanțare pentru două investiții importante. ”Vom semna cu Compania Națională de Investiții un contract pentru construirea unei săli de sport și altul pentru reabilitarea unei alunecări de teren. Toate documentațiile solicitate au fost trimise, însă din cauza pandemiei, s-a amânat semnarea contractelor. Ulterior, ambele vor fi scoase la licitație și cel mai probabil, lucrările vor fi demarate chiar de anul acesta.”, a mai menționat primarul Cristian Ciobanu.