albestii de argesCu niciun caz pozitiv și toate cele 50 de familii care s-au întors din străinătate ieșite din izolare fără probleme, situația în comuna Albeștii de Argeș este ținută sub control. În aceste condiții, autoritățile locale au putut, concomitent, în această perioadă dificilă, să se ocupe și de investiții. 3,5 km de drumuri din localitate au fost modernizate, prin asfaltare în această lună. ”Cei 3,5 km reprezintă tronsoane în mai multe sate - Dobroțu, Pământeni etc. Bineînțeles, vom continua, în limita bugetului de care dispunem, așa cum am promis. Asfaltul reprezintă o prioritate atât pentru noi, cât și pentru localnici, și de aceea ne vom concentra și pe viitor să alocăm fonduri pentru acest capitol. Important este că avem licitația finalizată pentru modernizarea a 12 km de drumuri și imediat cum dispunem de bani putem să continuăm asfaltarea.  În același timp, am finalizat acoperișul la școala generală din centrul localității și am început împrejmuirea la captarea de apă din satul Pământeni”, a declarat primarul Gabriel Popa.

Lucrările au avansat și în ceea ce privește modernizarea clădirii dispensarului uman, obiectiv realizat din surse proprii și ajutor din partea Consiliului Județean.
”Construcția grădiniței din centrul localității, realizată cu fonduri de la Ministerul Educației, se apropie de final. Cel mai probabil, în toamna acestui an va fi gata să-și deschidă porțile.”, afirmă edilul șef din Albeștii de Argeș.