Tipărire

ratesti 1În luna aprilie a început asfaltarea DJ 702 A pe raza localității Răteşti, drum care face legătura între satele Pătuleni și Ciupa Mănciulescu cu acces la Autostrada București - Pitești km 86. 2,8 km de drum județean vor fi asfaltați în comuna Rătești. ”S-a turnat primul strat de asfalt și urmează ca în această lună să fie finalizate lucrările. Este o investiție binevenită pentru întreaga zonă de sud a județului, nu numai pentru localitatea noastră. Pe viitor vom folosi această cale de acces către A1, nu va mai fi nevoie să ieșim pe la Căteasca”, declară primarul Cornel Petrică.

În plus, începând din luna aprilie, administrația comunei Rătești a început pietruirea drumurilor locale și a celor de exploatație agricolă. Sunt reabilități 20 de km de drumuri în toate satele comunei. Totodată, înainte de sărbătorile de Paște, în localitate s-a desfășurat tradiționala curățenie de primăvară.
Lucrări la trei obiective de investiții se află în desfășurare în această perioadă în comuna Rătești. Se lucrează la grupurile sanitare de la Școala Gimnazială Rătești, la terenul multifuncțional de sport din incinta școlii și la construcția unui dispensar uman în satul Furduiești. Toaletele de la școală și dispensarul uman sunt realizate cu fonduri locale, iar terenul de sport este realizat cu fonduri europene, prin AFIR.