bascovDin cele 20 de drumuri pentru care Primăria Bascov a finalizat licitația și a început lucrările de asfaltare, o bună parte sunt deja modernizate. Conform declarațiilor primarului Gheorghe Stancu, s-a turnat asfalt pe Strada Șolii, Prelungirea Rotărești Foraj, Violetelor, Trandafirilor, Crizantemelor, Zăvoiului, Bisericii, Liliacului și sunt în execuție străzile Rotăreasa, Aviatorilor, Nufărului, Arcanului, Luncă - partea dreaptă, Prelungirea Micșunele.
”Toate aceste tronsoane vor fi finalizate până la sfârșitul lunii octombrie. Este vorba în total de aproximativ 8 km de drumuri asfaltate, modernizate cu șanțuri și tot ceea ce este necesar pentru cele mai bune condiții de circulație”, a declarat edilul șef.

Veștile bune nu se opresc aici în ceea ce privește modernizarea infrastructurii în localitate. ”S-a finalizat licitația pentru modernizarea prin asfaltare a satului Mica-Brăileni, cu toate străzile adiacente, ceea ce însumează 4,5 km. În cel mai scurt timp vor începe lucrările propriu-zise. În același timp, suntem în curs de analiză a ofertelor depuse pentru modernizarea drumurilor din Glâmboc Deal și Glâmboc-Vale și strada Rogojina, dar și străzile Azurului și Măceșului.  Este deschisă licitația și pentru construirea unui pod în satul Scheau”, afirmă șeful executivului.
Și locuitorii satului Prislop au motive de bucurie. Se vor amenaja trotuare pe o lungime de aproximativ 2 km pe partea dreaptă a DN7. Investiția se află în acest moment în licitație. Pe DN7 Și DN7C se vor amenaja șanțuri pentru canalizarea apelor pluviale.
În satul Glâmboc, în curtea școlii, Primăria va amenaja un spațiu de joacă pentru copii, lucrare în curs de derulare. De asemenea, în aceste zile se distribuie, cu titlul gratuit, 2.860 de pubele  către cetățeni, achiziționate de la SC Salubris de către autoritățile locale.