teiu gradinita 1Noul an școlar va aduce pentru toți preșcolarii din Teiu un cadou de nota 10! O grădiniță nouă, modernă, în care vor avea cele mai bune condiții pentru joacă și învățare. În noua instituție de învățământ vor funcționa două grupe cu program normal, adică aproximativ 32 de copii, care vor avea săli de curs, sală de activități, tot ceea ce este necesar pentru un act educativ de calitate.

”Se lucrează intens la ultimele finisaje interioare. Se montează gresia în grupurile sanitare, se face curățenie, pentru a putea aduce mobilierul și dotările. Centrala termică o avem deja, s-au făcut probele, totul este în perfectă stare de funcționare.  Vom amenaja și curtea instituției, iar în fața clădirii vom planta flori și arbuști. Suntem cu toții foarte mulțumiți că am putut duce la bun sfârșit acest obiectiv atât de important pentru întreaga comunitate. Copiii noștri reprezintă averea cea mai de preț, iar investițiile pentru și în folosul lor sunt deosebit de valoroase”, a declarat primarul Florin Dumitru.
Școala de centru este, de asemenea, pregătită pentru noul an de învățământ. Aici s-au realizat, pe perioada vacanței, reparații curente, s-au făcut igienizări și curățenie.
Important pentru cetățeni: în această perioadă, Primăria Teiu va depune cererile pentru cantitatea de lemne necesară celor care beneficiază de acest ajutor, conform legii!