poienarii de muscel 1A XV-a ediție a Zilei Comunei Poienarii de Muscel a fosto reușită, atât prin organizarea impecabilă, cât și prin invitații care, prin prezență, și-au dovedit respectul pentru comunitate și, de asemenea, prin numărul mare de participanți, localnici și nu numai, care s-au bucurat împreună.

”Astăzi avem onoarea să avem în mijlocul nostru oameni de seamă, care hotărăsc destinele țării noastre și ale județului și care prin prezența domniilor lor ne onorează și ne transmit că sunt alături de noi, în tot ceea ce întreprindem. Ziua comunei Poienarii de Muscel reprezintă pentru noi toți o sărbătoare de suflet, în care ne adunăm cu mic cu mare să ne bucurăm împreună de cântecul și dansul tradițional, de costumele populare, de frumusețea acestor locuri”, a rostit, emoționat, primarul Ion Banzea. Edilul șef a primit din partea CJ Argeș, în numele comunității ”Trofeul Argeșului”.
S-au suit pe scenă, în aplauzele cetățenilor, reprezentanți ai Parlamentului României - senatorul Șerban Valeca, deputata Simona Bucura Oprescu, senatorul Dan Bica, președintele CJ Argeș, Dan Manu, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, consilieri județeni, consilieri locali, primari ai comunelor din Argeș.
”Vin cu mare drag de fiecare dată aici, pentru că la Poienarii de Muscel este, într-adevăr, un teren fertil, generat de Consiliul Local, de Primărie, de dumneavoastră, care știți să vă faceți treaba. Vreau să-i mulțumesc domnului primar pentru implicarea în dezvoltarea localității și pentru obiectivele realizate prin PNDL sau alte programe, investiții concretizate în modernizarea școlilor, în sănătate și nu în ultimul rând, infrastructură”, a spus președintele CJ Argeș, Dan Manu.
”Ca în fiecare an noi, liberalii, venim aici cu mare drag. Este o localitate frumoasă, bine administrată, cu un Consiliu Local puternic și serios, iar faptul că toată lumea își face treaba, începând cu primarul localității, se vede”, a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.
poienarii de muscel 2”Este o onoare să vin din nou la Poienari, de data asta într-un moment de sărbătoare. Sunteți niște oameni deosebit de gospodari și asta știu, mergând cu colegii din echipa noastră din casă în casă, în fiecare sat, pe fiecare uliță. Aveți în continuare plăcerea de a crește animale, bucurie a acestei îndeletniciri pe care în puține localități din Argeș am mai văzut-o atât de dezvoltată. Suntem aici să vă sprijinim cu tot ceea ce putem în proiectele dumneavoastră pentru comunitate”, a spus deputata Simona Bucura Oprescu.
Programul artistic a fost unul special, cum se cuvine la o sărbătoare atât de apreciată și așteptată. Au încântat publicul Olguța Berbec, grupul coral ”Doruri Muscelene”, Daniela Bărbuceanu, Rodica Voicu, Andrada Cârciumaru, Grațian Bădescu, Ansamblul Vocal Miorita, Grupul vocal Valea Cârcinovului, artiști locali dar și elevi talentați ai școlilor din Poienarii de Muscel.