54Odată cu venirea primăverii, reprezentanţii Primăriei Buzoiești au demarat campania de curăţenie în localitate. Profitând de vremea bună din luna martie, autoritățile locale au organizat acțiuni de igienizare, îndepărtarea resturilor și deșeurilor menajere depozitate în locuri neautorizate și tăierea vegetației uscate.
Lucrările de salubrizare a localității au fost realizate de beneficiarii de ajutor social și angajații Serviciului de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Buzoiești. De asemenea, în cadrul campaniei de curățenie de primăvară au fost reabilitate mai multe drumuri locale, administrația intervenind în satele Cornățel, Vulpești, Buzoiești și Tomșanca. Totodată, reprezentanții Primăriei Buzoiești au făcut apel la cetățeni să sprijine acțiunile de salubrizare, locuitorii comunei fiind înștiințați să-și curețe șanțurile și să igienizeze spațiile din jurul gospodăriilor. Campania de curățenie va fi finalizată înaintea sărbătorilor de Paște. În ceea ce privește proiectele, autoritățile din Buzoiești vor demara în scurt timp lucrările de restaurare a Bisericii ”Sf. Teodor Tiron” din satul Vlăduța, obiectiv declarat monument istoric. Lucrările vor fi realizate cu sprijinul financiar al Ministerului Culturii.
”Lucrăm și la proiectul tehnic necesar lucrărilor de asfaltare a 6 km de drumuri în satele Vlăduța și Șerboieni. Încercăm să accesăm finanțare prin măsurile Grupului de Acțiune Locală, urmând ca asfaltarea drumurilor să înceapă în cea de-a doua parte a acestui an, dacă proiectul va fi acceptat”, ne-a declarat primarul Ion Tănase.   

La ceas de mare sărbătoare creștinească, aducem calde urări de belșug și împlinirea tuturor dorințelor. Paște Fericit!
Primăria și Consiliul Local Buzoiești
Primar, Ion Tănase