rociu gradinita serbanesti 2Investiții noi încep să prindă contur în comuna Rociu. Astfel, construirea grădiniței  cu trei grupe în satul Șerbănești, investiție derulată prin PNDL2, este deja finalizată în proporție de 70%, proiectul arătând deja un grad înalt de modernitate. În același timp, au început și lucrările la sistemul de canalizare, în lungime de 18,4 km, pentru satele Șerbănești și Gliganu de Sus, prin îngroparea conductei.

Tot la capitolul dezvoltarea infrastructurii, trebuie amintite asfaltările ce vor avea loc în această primăvară în comună. ”Am contractat modernizarea DC 104 Rociu –Furduiești, pe o lungime de 2,8 km, iar în ceea ce privește investiția privind construirea unui pod peste râul Mozacu, obiectiv derulat tot cu fonduri guvernamentale – PNDL 2, suntem în procedură de evaluare a ofertelor. De asemenea, cât de curând vom începe, cu fonduri proprii, asfaltarea a 1,1 km din Drumul Coșărăilor, din satul Șerbănești, obiectiv pentru care am finalizat licitația.”, a declarat primarul Aurel Bălășoiu.
Tot din afirmațiile edilului șef, reiese că în maxim o lună  va fi demarată înființarea unei platforme de colectare a gunoiului de grajd în comuna Rociu, în satele Șerbănești, Gliganu de Sus, Gliganu de Jos și Rociu, proiect ce se va implementa cu fonduri europene.