52Autoritățile din Negrași sunt hotărâte să dea o nouă față localității cu ocazia sărbătorilor de Paște. Cetățenii, beneficiarii de ajutor social și reprezentanții administrației locale s-au mobilizat pentru campania de curățenie de primăvară, ocupându-se de curățarea șanțurilor și a rigolelor, de igienizarea școlilor și a căminelor culturale, dar și de strângerea deșeurilor aruncate necorespunzător. Planul autorităţilor este ca aproape fiecare colţişor din comună să arate cât mai bine. ”Așa cum, în fiecare primăvară, orice gospodar îşi face ordine în propria gospodărie, aşa şi noi, administraţia publică din Negrași, încercăm să gospodărim cât mai bine perimetrul comunei. Facem curăţenie în centrul localității, în zonele limitrofe drumurilor județene, precum și la spațiile verzi ce aparțin domeniului public. Dar oricâte eforturi am depune, fără aportul cetățenilor nu putem să ne asigurăm că vom avea o comună frumoasă, curată şi bine gospodărită. De aceea, fac apel la cetățeni să-şi facă curat în faţa proprietăților, să contribuie la înfrumusețarea zonei în care locuiesc”, ne-a declarat primarul Nicolae Radu.

Pregătiri pentru ”Sărbătoarea Narciselor”
Legat de proiectele aflate pe agenda administrației publice locale, alimentarea cu apă a satului Mozacu nu a primit deocamdată finanțarea necesară pentru demararea lucrărilor. Proiectul este finanțat pe OG 28 și se pare că va primi fonduri în cel de-al doilea trimestru al anului, întrucât Guvernul a decis să aloce finanțări doar proiectelor aflate în desfășurare. Pe de altă parte, imediat după sărbătorile pascale, administrația comunei Negrași va începe pregătirile pentru ediția din acest a an a cunoscutei manifestări ”Sărbătoarea Narciselor”. Evenimentul va avea loc în prima duminică din luna mai și va aduce la Negrași, în binecunoscuta poiană cu narcise, mii de argeșeni și turiști din toate colțurile țării.  

Sărbători fericite alături de cei dragi, să aveţi parte de multă căldură în suflet şi în casă, bucurie în inimă şi multă sănătate şi putere de muncă. Paşte fericit!
Primăria și Consiliul Local Negrași
Primar, Nicolae Radu
Viceprimar, Alexandru Constantin