Tipărire

baiculesti2019 a început într-o manieră optimistă pentru administrația comunei Băiculești. Primarul Niculae Dragnea este hotărât să continue investițiile aflate în derulare, fiind încrezător că și bugetul actual va susține planurile investiționale fixate pentru anul în curs.”Așteptăm promulgarea bugetului de stat și cifrele pentru bugetul local, pentru a putea vorbi de lucrările pe care le vom face anul acesta. Avem nevoie de cofinanțare pentru mai multe proiecte aflate în derulare sau programate pentru acest an, mă refer aici la asfaltarea DC 213 Argeșani- Băiculești-Zigoneni, asfaltarea DC 209 în satul Valea lui Enache și amenajarea unui teren de sport în satul Tutana. Apoi, rămâne de lămurit și problema plății asistenților sociali ai persoanelor cu handicap, dacă va cădea în sarcina primăriilor sau rămâne la bugetul național. Sunt mai multe aspecte legate de buget care trebuie clarificate. Eu sunt optimist și convins că toate se vor rezolva. Investițiile vor continua în comuna Băiculești, nu se pune problema, vom continua munca pentru dezvoltarea localității”, declară primarul Niculae Dragnea.

Taxa pentru gunoi nu se majorează
Administrația publică locală anunță că taxele și impozitele locale aferente anului 2019 nu au fost majorate, fiind păstrate la nivelul de anul trecut. În plus, spre deosebire de multe localități din județ, nici taxa pentru gunoi nu a fost majorată la Băiculești. ”M-am străduit și am reușit să mențin taxa pentru gunoi la 4 lei/persoană/lună, la fel ca anul trecut. Este o chestiune sigură, aprobată în Consiliul Local, cetățenii comunei Băiculești nu vor plăti mai mult pentru colectarea deșeurilor anul acesta. Cred că avem una dintre cele mai mici taxe de salubrizare din județul Argeș”, afirmă primarul Niculae Dragnea.

Celor care ne dau viaţă, celor care ating cu sufletul şi nasc speranţe, tuturor femeilor, sănătate, fericire şi un sincer „La mulţi ani!”.
Primăria și Consiliul Local Băiculești
Primar, Niculae Dragnea