baiculestiConducerea Primăriei Băiculești a început anul cu speranță și gânduri bune, referitor la proiectele ce vor prinde contur în perioada următoare în localitate. Accentul se va pune pe modernizarea infrastructurii. Conform estimărilor, la sfârșitul lui 2019 comuna va avea cel puțin 8 km de asfalt nou-nouț.

”În primul rând vom continua asfaltarea DC 213 Argeșani-Băiculești-Zigoneni, în  lungime de 5,4 km, investiție deosebit de importantă pentru localnici.  Cu fonduri proprii vom moderniza DC 209- Valea lui Enache, în lungime de 2,6 km, rută care se intersectează cu drumul județean. Dacă avem norocul ca și Consiliul Județean să poată termina, așa cum a promis, asfaltarea DJ 704H, din punctul Valea Brazilor până la Valea lui Enache (4 km), ne putem considera mai mult decât fericiți. Având în vedere că avem întocmite proiecte pentru modernizarea a încă 12 km de drumuri, nu vom stopa căutarea de noi surse de finanțare, pentru atragerea de fonduri”, declară primarul Niculae Dragnea.
Atenția executivului va fi concomitent îndreptată și spre proiectul de anvergură (cu finanțare guvernamentală), prin PNDL 2 - introducerea sistemului de canalizare în localitate, obiectiv ce se află în procedură de licitație.
”Am obținut finanțare prin Grupul de Acțiune Locală pentru amenajarea unui teren de sport la Tutana, investiție care se va realiza fără dubiu în acest an și, de asemenea, vom amenaja 4 locuri de joacă similare cu cele pe care le-am făcut anul trecut la Tutana și Băiculești.”, anunță edilul șef din Băiculești.